✔️ Vitta Hotel Superior Budapest ***

✔️ Vitta Hotel Superior Budapest ***
✔️ Vitta Hotel Superior Budapest ***

Vitta Hotel Budapest*** Akciós árak

1047 Budapest, Váci út 27-29.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Vitta Hotel Superior ***Budapest - újpesti akciós 3 csillagos hotel

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy a szállodát jelenleg nem forgalmazzuk. Legközelebbi szálloda az AQUAWORL Resort Hotel Budapest -- Akciós Wellness Hotel Újpesten félpanziós ellátással csomagban.

A Hotel Vitta Superior Budapesten, akciós áron a külső Váci úton, a Duna Plaza bevásárlóközponttól 5 perc távolságra helyezkedik el. A Hotel Vitta mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető: az M3 metróvonal újpesti végállomásától 5 percre található.

A Hotel Vitta 90 kényelmesen berendezett szobával rendelkezik, melyek mindegyike zuhanyzós/WC-s fürdőszobával, TV-vel és telefonnal várja a vendégeket. A hotelben 4 db nagyobb méretű apartman és 1 db mozgássérült szoba is a vendégek rendelkezésére áll.

A drinkbár mellett egy 200 fős konferenciaterem is kialakításra került, jelentős hiányt pótolva ezzel az egyre több vállalkozás székhelyéül szolgáló városrészben. A Hotel Vitta rendezvényeire - igény szerint - maximális technikai hátteret biztosítunk. Konferenciatermünkben tárgyalástól a többnapos konferenciáig, születésnaptól az esküvõig, koktélpartitól a gálavacsoráig, céges összejöveteltõl a partner partiig vállaljuk rendezvényeinek teljes körû megszervezését, lebonyolítását

Gépkocsival ill. autóbusszal érkező vendégek részére védett parkolási lehetőség áll rendelkezésre a szálloda közvetlen közelében vagy a Hotel Vitta előtti parkolóban.

További Akciós budapesti szállodák

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Vitta Hotel Superior Budapest szállodai szobája - Újpesti akciós szálloda - Hotel Viktória SuperiorVitta Hotel Superior Budapest, akciós 3 csillagos hotel Budapesten - Hotel Vitta a külső Váci útonVitta Hotel Superior Budapest étterme, Budapest - Akciós Vitta Hotel BudapestVitta Hotel Superior Budapest, Konferenciaterem 200 főig - Hotel Viktória Superior konferenciaterem, rendezvényterem újpestenHotel Vitta Superior Budapest - romantikus, elegáns hotelszoba a Váci útonVitta Hotel Superior Budapest- szép és elegáns fürdőszoba BudapestenVitta Hotel Superior Budapest, szép és új szobája a Duna-pláza közelébenVitta Hotel Superior Budapest, akciós szobája Újpesten a Váci úton, közel a metróhoz és a Duna-plázához

Hotel:
✔️ Vitta Hotel Superior Budapest ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.