✔️ Lánchíd 19 Hotel Budapest ****

✔️ Lánchíd 19 Hotel Budapest ****
✔️ Lánchíd 19 Hotel Budapest ****

✔️ Lánchíd 19 Hotel Budapest

1013 Budapest, Lánchíd utca 19.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Lánchíd 19 Hotel Budapest **** AKCIÓS Design Hotel Budapest Budai oldalán a régi Ifjúsági Park szomszédságában

A Lánchíd 19 Hotel Budapest****, modern üveghomlokzatával, mely esténként különleges képeket kelt életre, egyedi színfoltja a Budai Vár lábánál fekvő XIX. századi építészeti környezetnek, Budapesten. A lényeg a részletekben lakozik: a homlokzaton hullámok között tovatűnő búvár, az alagsorban középkori víztorony, az üveghidakon homokfúvott ujjlenyomatok, a személyzeten díjnyertes divattervezők kollekciója.

Nem véletlen, hogy a Lánchíd 19 Hotel Magyarország első design szállodája, mely beléphetett a nemzetközi design hotels™ láncba.
A Budavári Sikló és a Clark Ádám tér közvetlen szomszédságában található Duna-parti hotel utolérhetetlen kilátást nyújt a Lánchídra, a pesti Duna-partra valamint a Budai várra.

A szálloda haladó magyar kortárs formatervezők alkotása. A homlokzata interaktív, kis ikonokkal díszített üveglamellákból áll, melyek a környezeti hatások függvényében változtatják helyzetüket és színüket, különleges képeket megjelenítve.
Az alagsorban XIV. századi falakat és egy víztorony maradványait tárták fel, melyek az előcsarnok üvegpadlóján keresztül is láthatóak.
Az archeológiai leletek építészeti kontrasztul szolgálnak az innovatív átrium számára, ahol az üveg függőhidak felületén a hotel alkotóinak homokfúvott ujjlenyomatai látszanak.
Az átriumot a híres - Picasso élettársaként is ismert - francia festőnő, Françoise Gilot három képe díszíti.

Nincs két egyforma szoba, a modern design székek által 'inspirált' kreatív megoldások minden szobába egyedi hangulatot varázsolnak.
A személyzetének díjnyertes magyar divattervezők által készített formaruhája a mai divattrendeket követi.

A szálloda negyvenöt szobával és három lakosztállyal várja vendégeit. Minden helyiség az UNESCO budapesti világörökségeire, a pesti Duna-partra illetve a Budai Várra néz.
Légkondicionálás, LCD TV nemzetközi csatornákkal, telefon, minibár, szobaszéf és térítésmentes Internet minden szoba alapfelszereltségéhez tartozik.
A különleges belső kialakítású apartmanokhoz nagyméretű panorámaterasz kapcsolódik, amely csodálatos kilátást biztosít a Dunára és a pesti korzóra.

Az L 19 Hotel, első szintjén található 60 fős étterem kortárs ételkülönlegességei, valamint különleges gasztronómiai koncepciója révén jól illik a hotel miliőjébe. A szálloda a magyar és nemzetközi borkülönlegességeket kínál a vendégek számára.
A különleges bútorok, a letisztult formavilágú porcelánok, valamint az egyediséget sugalló felszolgálóruhák a szokványos szállodai vendéglátóhelyektől eltérő, vibráló hangulatot varázsolnak az étterembe.
A zöld növényekkel dekorált Budai vár falához csatlakozó, késő őszig üzemelő kerthelyiség kívánságra az étteremmel összekapcsolható. A Lánchíd szálloda előtti árkádsorra nyitható, egész nap nyitva tartó drinkbár széles italválasztékkal, szendvicsekkel és desszertekkel a vár alatt sétálóknak is felfrissülést nyújt.

Konferenciaterem és rendezvényterem Dunai panorámával Budapesten:
A három különböző stílusú konferenciaterem(120 nm alapterülettel) összesen 100 vendéget képes fogadni.
Az épület alagsorában különleges hangulatú szekcióterem található, mely oldalfalául az építkezés során feltárt és restaurált középkori víztorony egy része szolgál.

Megközelítés gépkocsival:
• M1-es vagy M7-es autópályáról az Alkotás úton át és az Alagúton keresztül a Clark Ádám térig, majd ott jobbra a Lánchíd utcába
• M3-as autópályáról a belváros irányába a Hungária körúton, majd jobbra fordulva a Thököly útra végig a Keleti pályaudvarig, és onnan a Rákóczi úton végig az Erzsébet hídig, majd azon keresztülhaladva jobbra fordulva a Lánchíd utcába
• a repülőtérről a gyorsforgalmi úton a belváros felé, majd a Kálvin téren és az Erzsébet-hídon át a Lánchíd utca Clark Ádám tér felé eső részéig

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Budapesti design szálloda - Lánchíd 19**** Hotel Budapest - szálloda Budán a Vár oldalábanBudapesti panoráma a Lánchíd 19 Hotel**** szobájából panoráma a Dunára a hidakra és a belvárosraLánchíd 19 Hotel Budapest, Elegáns Design Hotel Budán a Lánchíd és az Erzsébat híd között.Lánchíd 19 Hotel ****Budán, panorámás kilátással akciós áronLánchíd 19 Hotel Budapest - 4 csillagos szálloda Budapesten panorámás kilátással az OrszágházraKonferenciaterem rendezvényterem BudánLánchíd 19**** Hotel Budapest, terasz a budai vár oldalában csendes környezetbenLánchíd 19****Hotel Budapest - design szálloda a Budai Vár oldalában a régi híres Ifjúsági Park közelébenHotel Lánchíd 19 reggelizője Budán szép és elegáns környezetbenLánchíd 19 Hotel**** akciós hotelszobája Budapesten panorámás kilátással a DunáraLánchíd 19**** Hotel Budapest, panorámás kilátás a Lánchídra és a Dunára a szobábólSzállás Budapesten - szállás a budapesti Lánchíd 19 hotelben a régi Ifjúsági ParknálBudapesti szállodák és hotelek közül a Lánchíd 19 Hotel**** Design szálloda Budapesti panoráma a Lánchíd 19 Hotel**** lakosztályából nagy terasszalAkciós hotelszoba Budán, a Lánchíd 19**** Hotelben, panorámás kilátással a DunáraEsküvő helyszin Budán a Várnegyedben a Lánchíd 19**** szállodában

Hotel:
✔️ Lánchíd 19 Hotel Budapest ****


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.