✔️ Bibi Panzió Budapest

✔️ Bibi Panzió Budapest
✔️ Bibi Panzió Budapest

Olcsó budai panzió Budapesten

1024 Budapest / Moszkva tér - Moszkva Square / Dékán utca 3.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Bibi Panzió Budapest - Bi & Bi - szállás Budán

A 2005 -ben újjávarázsolt Bibi Panzió Budapesten, a Szél
Kálmán térnél található, Buda központjában. Innen - tömegközlekedési eszközzel is - könnyen elérhető minden a városban, akár éjszaka is.

Két-, három- illetve négyágyas szobáink mindegyikében élvezheti a külön fürdőszoba, a légkondicionáló berendezés, a vonalas telefon, a színes televízió és a minibár nyújtotta kényelmet. Reggel 8 és 10 óra között legyen a vendégünk egy svédasztalos reggelire!

Akár üzleti úton jár, akár turistaként érkezik a Bibi panzióba, vendégeink ingyenesen használhatják Internet-kuckónkat, vagy - ha rendelkeznek saját számítógéppel - W-LAN-on keresztül csatlakozhatnak a Világhálóhoz.

A Bibi panzióból Budapest főbb nevezetességei, a Budai Vár, a Margitsziget és a Parlament akár egy kellemes séta keretében is elérhetőek.

A Bibi panziótól kb. 50 méterre található a Mammut bevásárló központ, ahol több száz üzlet, kellemes éttermek, mozi, sportolási és szórakozási lehetőségek várják.

A Bibi Panziónak otthont adó épület földszintjén a különböző rendezvények megtartására is alkalmas Szent Jupát Étterem hosszú nyitvatartási idővel, bőséges adagokkal és kedvezményes árakkal várja kedves Vendégeinket.

Ha este nincs kedve kimozdulni, vagy vacsora, színház, szórakozás előtt inna egy kellemes italt, drinkbárunk szeretettel várja 20 és 22 óra között. Éjjel-nappali recepciós szolgálatunkon dolgozó fiatal és segítőkész munkatársaink megoldják autóbérléssel, programszervezéssel kapcsolatos problémáit, megválaszolják kérdéseit.

Egész Évben várjuk szeretettel a Bibi Panzióban, legyen a Vendégünk !

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Olcsó panzió Budapesten - Olcsó panzió Budán Moszkva térnél - Bibi Panzió BudapestBudapesti Bibi olcsó panzió - jó közlekedéssel a Moszkva térnélBibi panzió Budán - Bibi panzió BudánPanzió Bibi - fürdőszoba a panzióban - BibiBibi Panzió Budán akciós áron a Széll Kálmán tér közvetlen közelébenBed and breakfast Budapest - olcsó, felújított panzió BudánAkciós Bibi Panzió Budán, online megrendelésselLégkondiconált, olcsó szállás Budapesten a Bibi PanzióbanBibi Panzió a Mammut bevásárlóközpont közvetlen közelében, akciós áron

Hotel:
✔️ Bibi Panzió Budapest


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.