✔️ Danubius Hotel Hungaria City Center Budapest ****

✔️ Danubius Hotel Hungaria City Center Budapest ****
✔️ Danubius Hotel Hungaria City Center Budapest ****

Danubius Hotel Hungaria Budapest

1074 Budapest, Rákóczi út 90.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Danubius Hotel Hungaria Budapest - Akciós Hotel Hungaria Budapesten a Rákoczi úton

Szálloda információ és elhelyezkedés
A közel 100 éves tradícióval rendelkező 468 szobás Hotel Hungaria City Center, Magyarország legnagyobb szállodája üzleti utazók, turisták és rendezvények résztvevői számára professzionális szolgáltatásokkal nyújtja az otthon kényelmét Budapesten.

A Hotel Hungaria mai épületének központi szárnya már 1915 óta fogadja a szállóvendégeket, az akkori Imperial Szálloda nevét ma egy különterem őrzi.
A Budapest központján átfutó fő közlekedési útvonalon fekvő Hotel Hungaria City Center szálloda kitűnő közlekedési összeköttetésekkel rendelkezik (pályaudvar, metróállomás a közelben), melyek révén a város és az ország különböző pontjai könnyen és gyorsan megközelíthetőek. A Hotel Hungariaból pár perc sétával elérhetők a közeli bevásárló és kereskedelmi központok /Aréna Pláza/, a történelmi belváros és a legfőbb turisztikai látványosságok.

Hotel Hungaria szobái:
A 468 légkondicionált szoba mindegyikében telefon, ébresztő, minibár, rádió, műholdas adások vételére alkalmas színes TV mozicsatornával, hajszárító és Internet csatlakozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

Gasztronómia a Hotel Hungaria szállodában:
Hotel Hungaria
Beatrix étterem:

A magyar és a nemzetközi konyha remekeivel, és esténként élő cigányzenével várjuk vendégeinket az elegáns Beatrix Étteremben.
Nyitva: 6:30-10:00, 12:00-14:00 és 18:00-23:

Hotel Hungaria Fiaker Étterem:
A századforduló stílusában kialakított Fiaker Étteremben kiváló házi konyhával várjuk vendégeinket.
Nyitva: 11:00-24:00
Vasárnaponként 12:00 és 15:00 óra között 50% árengedményt adunk minden étel és ital árából.

Hungaria - Lobby Bár
A Grand Hotel halljában található Lobby Bár széles süteményválasztékkal, naponta friss házi készítésű cukrászati termékekkel, kávékülönlegességekkel, alkoholos és alkoholmentes italokkal várja kedves vendégeit.
Nyitva: 7:00-2:00

Hotel Hungaria City Center konferencia termei:
12 légkondicionált, többségükben természetes megvilágítással rendelkező, modern technikai eszközökkel felszerelt rendezvénytermünk és jól képzett személyzetünk garantálják bármilyen üzleti vagy családi rendezvények sikerét.

Összenyitható konferencia termeink maximális befogadóképessége 500 fő, így főként nagyszabású konferenciák, bankettek, fogadások megrendezésére ajánljuk, míg Imperial, Phönix, Vincellér, Amfora és Galéria különtermeink ideális helyszínt biztosítanak szemináriumok, kisebb létszámú tréningek, továbbképzések, üzleti tárgyalások lebonyolítására.

Kitűnő adottságainak köszönhetően Beatrix éttermünk vállalati rendezvények, partner partik, fogadások, gálavacsorák lebonyolítására is alkalmas.

A management kezelésében lévő további budapesti szállodák:

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Hotel Hungaria City Center**** apartman, akciós apartmanhotelHotel Hungaria City Center**** Budapest, akciós és szép hotelszobaHotel Hungaria City Center**** Budapest, étterem a KeletinélLegnagyobb konferenciaterem és rendezvényterem BudapestenRendezvényterem bérlés Budapest centrumábanHotel Hungaria City Center**** Budapest szép és elegáns előtereJacuzzi a Hotel Hungária**** szállodában BudapestenElegáns és romantikus hotel a Hotel Hungaria City Center BudapestHotel Hungaria**** City Center Budapest akciós hotelszoba közel a KeletihezAkciós rendezvényterem, konferenciaterem BudapestenHotel Hungaria**** sörözője Budapesten, a Rákóczi út elejénHotel Hungaria City Center**** Budapest akciós hotelszoba

Hotel:
✔️ Danubius Hotel Hungaria City Center Budapest ****


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.