✔️ Atlantic Hotel Budapest ***

✔️ Atlantic Hotel Budapest ***
✔️ Atlantic Hotel Budapest ***

Atlantic 3* budapesti hotel a belvárosban

1081 Budapest, Népszínház u. 55.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Atlantic Hotel *** Budapest - akciós Hotel Atlantic Budapest centrumában

A Hotel Atlantic *** Budapest centrumának közelében, a Népszínház utcában található. A Blaha Lujza tér frekventált fekvésének köszönhetően, mind a budapesti üzleti élet csomópontjai, mind pedig a főváros nevezetességei perceken belül megközelíthetőek a szállodából.

Az Atlantic Hotel egy-, két- és háromágyas szobákkal rendelkezik, melyek mindegyikében színes TV, hűtőszekrény, széf, telefon és zuhanyzós fürdőszoba található. A kétágyas szobák többsége külön ágyas, de némelyikben franciaágy található. Télen a kellemes meleget padlófűtés biztosítja. Vendégeink részére vízforralót és teafiltert készítünk be a szobába.
A szobák egy része légkondicionálóval felszerelt, ezen szolgáltatást a vendégek felár ellenében vehetik igénybe.
A szobákban és a közösségi helyiségekben térítésmentes WiFi internet-kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére.

Az Atlantic Hotel Budapest belső átriumos kialakításának köszönhetően a szálloda belső terei egész nap természetes fénnyel vannak megvilágítva. A vendégek a melegtálas svédasztalos reggelit az Atlantic Hotel 100 fős reggeliző helyiségében fogyaszthatják el, mely az átriumban található.

A vendégek külön díj ellenében használhatják a szálloda zárt parkolóját és igény esetén színvonalas programok megszervezését is biztosítja számukra a szálloda.

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Hotel Atlantic akciós hotelszobája Budapest centrumában, közel a Corvinhoz és a NagykörúthozSzállás Budapesten a centrumban - Atlantic Hotel BudapestAtlantic Hotel kétágyas szabad szobája,  Budapest centrumában akciós áronAtlantic Hotel reggelizője Budapesten, közel a Blaha Lujza térhezHáromágyas szoba Budapesten az Atlantic Hotelben, akciós áronHotel Atlantic átriumos belső udvara Budapest belvárosábanHotel Atlantic elegáns hotelszobája Budapest belvárosában akciós áronAtlantic Hotel különágyas hotelszobája Budapest centrumában, háromcsillagos áron

Hotel:
✔️ Atlantic Hotel Budapest ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.