✔️ Hotel Ibis Budapest Centrum ***

✔️ Hotel Ibis Budapest Centrum ***
✔️ Hotel Ibis Budapest Centrum ***

Akciós Ibis Hotel Budapest centrumában

1092 Budapest, Ráday u. 6.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


HOTEL IBIS CENTRUM Budapest *** Ibis Budapest Centrum - Ráday utca

A 3 csillagos Hotel Ibis Budapest Centrum szálloda Budapest pesti oldalán, a Kálvin térnél, a Nemzeti Múzeum tőszomszédságában található, 5 percre a híres Váci utcától, a város üzleti és kulturális központjában. A legfontosabb látnivalók szinte csak karnyújtásnyira vannak a szállodától.

A Hotel Ibis Centrum kiválóan alkalmas mind üzletemberek, mind turisták részére.

Hotel Ibis Centrum megközelíthetősége:

Autóval:Az Ibis Centrum szálloda Bécs felől: M1-es autópálya, Szabadság híd, Fővám körút, Ráday utca (a Ráday utca egyirányú a Kálvin tér felől) .

Pályaudvarokról: a Déli és a Keleti pályaudvarokról: 2-es metróval (piros vonal) a Deák térig, onnan 3-as metróval (kék vonal) a Kálvin térig.

A Nyugati pályaudvarról: a 3-as metróval (kék vonal) a Kálvin térig.

Tömegközlekedéssel: a 47-es, 49-es villamossal, a 3-as metróval és a 4-es metróval vagy a 15-ös busszal a Kálvin téri megállóig.

Hotel Ibis Centrum szobák:

126 kényelmes, légkondícionált, hangszigetelt, fürdőszobás szoba, színes televízióval (magyar, német, angol, francia nyelvű adások + CNN), telefonnal, Pay-TV-vel, számítógépes csatlakozással, automata ébresztő rendszerrel várja a vendégeit a felújított Hotel Ibis Centrum, Budapest belvárosában.

A Hotel Ibis Budapest Centrumban a vendégek biztonságát elektromos kulcskártyarendszer garantálja.

Minden szobában füstérzékelő van elhelyezve. A Hotel Ibis Centrum szálloda mindegyik szobája nem dohányzó, 4 szoba pedig mozgássérült vendégeknek lett kialakítva.

A szálloda 100%-ig nem dohányzó, a dohányzás a szálloda teljes területén szigorúan tilos, beleértve a közösségi területeket, a teraszokat és a szobákat is.

Az Ibis Centrum Budapest szobái egyik fele a Ráday utcára néz, a másik fele a belső kertre.

Hotel Ibis Centrum vendéglátás:

A Hotel Ibis Centrum szállodánk híres gazdag választékú büféreggelijéről. Az Ibis Centrum reggelizője hétköznap 6.30-tól 10.00 óráig, hétvégén 6.30-tól 11.00-ig. Akinek korábban kell elutaznia, mint hogy a reggeliző kinyitna, annak sem kell reggeli nélkül távoznia, mert már reggel 4.00 órától egy szűkített választékú reggeli áll a vendégek rendelkezésére.

A télikerttel kombinált Ibis drinkbárban kellemes környezetben fogyaszthatnak el vendégeink egy-egy italt vagy szendvicset (nyitva 10.00-től 24.00 óráig). A ház első emeletén található belső kert a nap bármely szakában kellemes időtöltést kínál.

Hotel Ibis Centrum meeting:

A maximum 10 fő befogadására alkalmas a konferenciaterem a Hotel Ibis Centrumban, Gellérthegyre néző, légkondicionált Harlekin terme kiváló nyelvtanfolyamok, szűk körű megbeszélések lebonyolítására.

Reggelizőtermünkben délután rendezhetők tanfolyamok, árubemutatók, sajtófogadások. A résztvevők számára a Hotel Ibis Centrum saját garázst biztosít a parkolási gondok megoldására.

A management kezelésében lévő további Ibis szállodák Budapesten:

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Ibis hotel Budapesten - Hotel Ibis Budapest CentrumKerthelyiség a budapesti ibis hotel Centrumban - TetőteraszIbis hotel Centrum társalgója - Ibis hotel Centrum BudapestIbis hotel Centrum Budapest - Kékes Balázs recepcióSzép kétágyas hotelszoba Budapest belvárosában - Ibis hotelSzabad kétágyas szoba a Hotel Ibis Budapest CentrumbanReggeliző helyiség a Hotel Ibis Budapest Centrumban - 3 csillagos belvárosi szállodaHotel Ibis Budapest Centrum - 3 csillagos budapesti szállodaHotel Ibis Centrum, felújított 3 csillagos ilcsó szálloda Budapest centrumában a Ráday utcábanIbis Budapest Centrum a Kálvin térnél akciós áron Budapest Centrumában - Ibis Centrum internet az előtérben ingyenesenHotel Ibis Budapest Centrum - akciós Ibis Hotel a centrumban, a sétálóutcábanHotel Ibis Centrum Budapest  - last minute akciós szálloda a Ráday utcában

Hotel:
✔️ Hotel Ibis Budapest Centrum ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.