✔️ Hotel Omnibusz Budapest ***

✔️ Hotel Omnibusz Budapest ***
✔️ Hotel Omnibusz Budapest ***

✔️ Hotel Omnibusz Budapest

1101 Budapest, Üllői út 108.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Hotel Omnibusz - Budapest - Akciós Hotel a Nagyvárad térnél

A Hotel átmenetileg nem foglalható. A Liszt Ferenc repülőtérhez legközelebb Airport Hotel Budapest****

A 3 csillagos Hotel Omnibusz Budapest pesti oldalán akciós áron, az Üllői úton található, a 3-as (kék) metró Ecseri úti megállójánál, a repülőtérre vezető úton.

A szálloda közelében található Budapest egyik legnagyobb parkja, a Népliget. Budapest városközpontja 5 metrómegálló, a liszt Ferenc repülőtér 10-15 perc alatt elérhető a szállodából. A szállás jó választás azoknak akik elérhető áron csendes hotelszobát keresnek Budapesten közel a Fradi pályahoz és a klinikákhoz.

A közelben lévő kondicionáló terem és paintball pálya pedig szabadidős tevékenységre ad lehetőséget.

A Hotel Omnibusz Budapest minden szobája légkondicionált, zuhanyzós fürdőszobával, LCD televízióval, DVD-vel és WiFi-vel ellátott.

A szállás saját zárt parkolóval rendelkezik.

Udvarias, diszkrét vendéglátással igyekszünk megtartani törzsvendégeinket, és szeretettel várjuk új vendégeinket is az Omnibusz hotelben.

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Szabad kétágyas hotelszoba az Üllői úton a Népliget közelében.Omnibusz Hotel Budapest - Franciaágyas szoba a repülőtér felé vezető úton az Omnibusz szállodábanOlcsó szálloda Budapesten, Hotel Omnibusz olcsó kétágyas szobája közel a Nagyvárad térhezCsendes hotelszoba Budapesten - Hotel Omnibusz Budapest - előtér az Omnibusz szállodábanHotel Omnibusz Budapest - Zárt kerttel és zárt belső parkolóval a budapesti Omnibusz hotelLast minute hotel room Budapest, Hotel Omnibusz grillezője Budapesten közel a klinikákhoz és a Fradi pályáhozolcsó kétágyas hotelszoba Budapesten a Fradi pályával szemben az Üllői úton, Hotel Omnibusz BudapestOlcsó Omnibusz Hotel Budapesten az Üllői úton közel a Klinákhoz és a Nagyvárad térhezHotel Omnibusz reggelizője Budapesten a Népliget buszpályaudvar közelében

Hotel:
✔️ Hotel Omnibusz Budapest ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.