.

Hotel Aquarius - Térkép és megközelíthetőség

Hotel Aquarius**** Budapest - Akciós wellness hotel Budán

****

Budapest

1225 Budapest, Nagytétényi út 372.
Szobafoglalás Tel: 00-36-1-2279614   hotel email

Térkép a hotel Aquarius hotelhez - Budapest Aquarius hotel

Tömegközlekedéssel:
A Móricz Zsigmond körtértől induló 3-as és piros ( gyors ) 3-as autóbuszokkal közelíthető meg a szálloda átszállás nélkül (30 - 35 perc ). A belváros pesti oldala a Móricz Zsigmond körtérről a 47 és 49-es villamossal érhető el.

Gépjárművel:
A belvárosból ( kb. 14 - 15 km ):
Az Erzsébet-híd budai hídfőjétől a hídról balra kanyarodva a Szent Gellért rakpartra hajtunk, majd a Gellért tértől a Budafoki út - Hunyadi János út - 6-os főút útvonalon kell közlekednünk. A 6-os főúton ( Pécs irányában ) az M 0-s felhajtók elhagyása után jobb oldalon látható a Nagytétényi Kastély ( szép sárga ) épülete, azt követően kb. 800 méterre tábla jelzi az Aquarius Hotel és a Harbor Park felé a jobbra fordulás lehetőségét. A tábla után kb. 300 méterre lesz jobbra a lehajtó, a Campona utca. Az utca kb. 200 méter hosszú, balra van a Harbor Park hatalmas területe. Az utca végén jobbra kanyarodva, a vasúti átjárón áthajtva már nem lehet eltéveszteni a szállodát, pont szemben lesz velünk.
Az M1-es autópályáról (GYŐR, BÉCS irányából):
Az M 1-es autópályáról a BIATORBÁGY-i lehajtó után következik az M 0-s tábla. Az M 0-s jelzést SZEGED irányába követve kell a 0-áson körgyűrűn végighajtani a NAGYTÉTÉNY kijáróig. A NAGYTÉTÉNY lehajtó a DIÓSD i- kijárat után következik. A NAGYTÉTÉNY lehajtó után balra kanyarodva kell haladni az Angeli úton. A vasúti átjárón áthajtva egyenesen haladva elérjük a Nagytétényi utat. Jobbra kanyarodunk, majd kb. 800 métert haladva a Nagytétényi úton, az út jobb oldalán a 3-as autóbusz buszfordulójánál jobbra kanyarodva találjuk a szállodát.
Az M7-es autópályáról (Balaton, Székesfehérvár irányából):
Az M 7-es autópályán közlekedve ÉRD után találkozunk az M 0-t jelző táblával. Az M 7-es autópálya M 0-s lehajtójánál SZEGED irányába kell autóznunk a NAGYTÉTÉNY nevű kijáratig. A NAGYTÉTÉNY lehajtó a DIÓSD i- kijárat után következik. A NAGYTÉTÉNY lehajtó után balra kanyarodva kell haladnunk az Angeli úton. A vasúti átjárón áthajtva egyenesen haladva elérjük a Nagytétényi utat. Jobbra kanyarodunk, majd kb. 800 métert haladva a Nagytétényi úton, az út jobb oldalán a 3-as autóbusz buszfordulójánál jobbra kanyarodva találjuk a szállodát.

Hotel Aquarius**** Budapest - Akciós wellness hotel Budán - Budapest Foglalás